Ljubi samo enkrat

Ljubi samo enkrat - Johanna Lindsey | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
5,29 MB
IME DATOTEKE
Ljubi samo enkrat.pdf
ISBN
5648883914490

OPIS

Regina Ashton, očarljiva nečakinja lorda Edwarda in lady Charlotte Malory, je ogorčena nad svojo ugrabitvijo, ki jo je zagrešil arogantni in pregrešno čedni Nicholas Eden. Odločena je, da bo storila vse, da bo za to plačal ... s svojim srcem.Srce zlatolasega zapeljivca Nicholasa je boleča skrivnost iz njegove preteklosti spremenila v kamen. In potem ko je omadeževal Reggiejino dobro ime, se je vročekrvna dama zaobljubila, da se bo poročila z njim. Njena vznemirljiva lepota razvnema Nicholasa, kot ga ni še nobena ženska.In ta lahkoživec buri Reggiejino strast do nepojmljivih razsežnosti. Takšno nenadzorovano poželenje pa lahko vodi le v nevarne nesporazume ... in, morda, v ljubezen, ki se lahko rodi samo enkrat v življenju.

Vedno bolj kot mineva ta čas, bolj verjamem v to, da človek resnično ljubi samo enkrat, da je tista prava ljubezen, ki te zaznamuje za vse življenje ena sama. Če spoznaš pravo ljubezen, usojeno ali dušo dvojčico, se ljubi tako intenzivno samo enkrat v življenju. Temu bi lahko skoraj rekel večna ljubezen do nekoga.

Se pa ženi ne sanja, kaj njen mož počne, ko ga ni doma. Check out Samo enkrat se ljubi by Kvinton on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon.co.uk. KIROJA D.O.O.

POVEZANE KNJIGE