Lažna mesta

Lažna mesta - John Green | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

John Green
Lažna mesta.pdf
9812384196810

Quentin Jacobsen je na skrivaj zaljubljen v čudovito, pustolovsko Margo Roth Spiegelman. Ko se ta nekega večera pojavi na njegovem oknu oblečena v nindžo, da bi ga vzela s sabo na maščevalni pohod, se ji seveda pridruži. Po razburljivi noči napoči nov dan in Margo izgine. Quentin se z izginotjem ne more sprijazniti. Kmalu začne na nenavadnih mestih odkrivati sledi, ki jih je Margo očitno pustila zanj. Vneto jih povezuje in poskuša ugotoviti, kdo Margo sploh je, a bliže kot se zdi resnici, dlje je od nje oddaljen ...Izjemno uspešni in priljubljeni avtor John Green (1977), avtor uspešnic Krive so zvezde in Kdo si, Aljaska, je za Lažna mesta leta 2009 prejel nagrado Edgar za najboljši kriminalni roman za mladino. Po knjigi je nastal tudi film.

Vaš uporabniški račun bolha.com je varen samo, kadar se ob prijavi na portalu bolha.com pojavi ikona ključavnice (v nekaterih primerih se ... Lažna mesta je tretji roman Johna Greena, ki ga je napisal za mlade. Izdali so ga oktobra 2008 pri založbi Dutton Books, od letošnjega leta pa ga imamo tudi pri nas, v prevodu Neže Božič ga je izdala Mladinska knjiga. Film Lažna mesta - naslov izvira iz lažnih naselij, ki so jih na zemljevid vrisovali kot past pri ugotavljanju kršitev avtorskih pravic, v filmu pa je odlično izpeljana metafora za iskanje samega sebe - se nikakor ne trudi biti nekaj, kar ni. Napovednik filma Lažna mesta, posnet po knjigi Lažna mesta avtorja John Greena: O avtorju-John Green-Priljubljeni ameriški pisatelj John Green živi z družino v Indianapolisu v ameriški zvezni državi Indiana.

Ko se ta nekega večera pojavi na njegovem oknu oblečena v nindžo, da bi ga vzela s sabo na maščevalni ... Film Lažna mesta (Paper Towns) je posnet po romanu avtorja svetovne uspešnice Krive so zvezde (Fault in our Stars), v katerem med drugimi blesti lepotica Cara Delevingne. Mladenič in njegovi prijatelji se podajo na nepozaben izlet v iskanju pogrešane skrivnostne punce iz soseske. Lažna mesta Paper Towns Jake Schreier / ZDA / 2015 / 109 min / podnapisi, angleščina / 13+ Film je posnet po literarni uspešnici Johna Greena, enega najbolj priljubljenih sodobnih pisateljev, ki ga radi berejo tudi slovenski mladostniki. Lažna spletna mesta (phishing) Kako prepoznati lažna spletna mesta?.