Utopljeni spomini

Utopljeni spomini - Michael Robotham | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Robotham
DIMENZIJA
11,83 MB
IME DATOTEKE
Utopljeni spomini.pdf
ISBN
7653680156392

OPIS

Napet kriminalni roman o prevari, umoru in sprijeni starševski ljubezni, ki ga boste prebrali na mah.Inšpektorja Vincenta Ruiza potegnejo ustreljenega iz Temze, nedaleč stran pa najdejo čoln s krvavimi sledmi treh oseb. Inšpektor se dogodka ne spominja, v žepu ima le fotografijo Mickey Carlyle, pogrešane sedemletnice, ki je izginila pred tremi leti – toda dekličin morilec je že nekaj časa za zapahi, kamor ga je poslal sam Ruiz.Ko ga osumijo, da hlini izgubo spomina in prikriva resnico, se obrne po pomoč na prijatelja psihologa. Sledi ju najprej pripeljejo do neusmiljenega zločinca, ki trdi, da ima Ruiz nekaj njegovega, in zahteva to nazaj. Toda med sestavljanjem koščkov usodnega dogodka pridejo na dan informacije o dekličinem ugrabitelju, ki lahko postavijo celotni primer na glavo ...

Inšpektorja Vincenta Ruiza potegnejo ustreljenega iz Temze, nedaleč stran pa najdejo čoln s krvavimi sledmi treh oseb. »Film Sposojeni spomini se je začel z dvema vprašanjema: 1.) kaj bi se v hotelski sobi zgodilo med moškim in žensko, ki sta se pravkar spoznala, če do spolnosti ne bi prišlo; in 2.) kako bi se počutili, če bi vaša služba bila biti človeški trdi disk, ki omogoča javno prenašanje datotek?« - Athina Rachel Tsangari. filmografija Utopljeni detektiv.

Premalo ga je. Dnevno mu nisem kos, tako beži.

POVEZANE KNJIGE