Malo pa že

Malo pa že - Andrej Šegula | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Šegula
DIMENZIJA
9,76 MB
IME DATOTEKE
Malo pa že.pdf
ISBN
5406219736934

OPIS

Misli avtorja minorita Andreja Šegule so kot fliperska krogla, ki se dotika našega življenja. Krogla, ki enkrat zadene bolj, spet drugič manj. Vedno pa se izpišejo številke in vrednost zadetka.Mar ni v našem življenju prav tako? Zadevamo ob teme, dogodke, ljudi, zgodbe ... Nekatere se nas dotaknejo bolj, spet druge manj. Nekatere ostajajo, druge izginejo. Nevidni števec pa beleži dotike in zadetke ter vrednoti naše življenje.»Pripoved je kot krogla, ki se dotika različnih tem našega življenja,« beremo v uvodu v preplet besed pod naslovom Malo pa že. Zgodbe nas vodijo v spraševanja o vsem, kar je v našem življenju vrednega, svetlega, dobrega. Zasidrane so globoko v življenje in bralca vabijo, da bi jih preslikal v svoje svetovje. Da bi v njih našel spodbudo in tudi sam odkrival ter prepoznaval, kaj bogati in iskri korake njegovega vsakdana. Bo ta postal zato svetlejši? Malo pa že ...

S fanti nisem imel težav skozi kvalifikacije, sem pa tudi že sam bil v podobnem položaju. Še malo, pa se bomo spet družili na webinarju Ženska z veliko začetnico #2. 🥳 Jaz že pridno pripravljam vsebino in sem navdušena, da bom kmalu spet v odlični družbi.

Kakšna je trenutna situacija v državi, kjer so ljudje znova uspeli okusiti nekaj svobode, pripoveduje Peter Zupanc, ki tam živi že več kot desetletje. Hitre AG-teste pa so že in jih še bodo preizkušali in validirali v UKC Maribor.Kot je v izjavi dejal predstojnik mariborskega urgentnega centra Gregor Prosen, so po več kot dva tisoč opravljenih hitrih testih na pacientih - preizkušali so osem različnih testov - ugotovili, da velja reklo »malo denarja, malo muzike«.Poudaril je sicer še, da poskušajo najti ravnotežje med ... Takšne zimske idile ni bilo že nekaj let. "Nazadnje je bilo toliko snega leta 2014, ampak je zapadel šele konec januarja, ko smo v treh dneh dobili ogromno količino.

POVEZANE KNJIGE