Pri Dveh Ptičih Na Vodi

Pri Dveh Ptičih Na Vodi - Flann O`Brien | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Flann O`Brien
DIMENZIJA
12,82 MB
IME DATOTEKE
Pri Dveh Ptičih Na Vodi.pdf
ISBN
8116665683939

OPIS

Roman, napisan pod psevdonimom (pravo ime pisatelja je Brian O\\\'Nolan), je poleg Tretjega policaja, ki je pri nas izšel leta 1996, najbolj znano delo tega irskega pisatelja (1911-1966), v katerem je ta v slogu poznega modernizma, s katerim je kasneje vplival na mnoge pisatelje, denimo Raymonda Queneauja (delo ... Roman Pri Dveh Ptičih Na Vodi je Graham Greene uvrstil med literarne vrhunce ter ga postavil ob bok Joycovemu Uliksesu, kar pove dovolj, a tega prej seveda nisem vedel. Roko na srce, začetna umestitev zgodbe v zanikrno študentsko sobico je odlična in drži roman pokonci še skoraj sto strani, a ker gre za postmoderno, so izleti v ... PRI DVEH PTIČIH NA VODI.

Če nas znanost vodi v zadnjico, bomo premislili o tem." Morda se komu zdi, da je na vodi mrzlo, ampak v sredo je bilo na divji vodi prav prijetno. Vedno, ko je prvi sneg, sem vesel, ker vem, da bo topleje.

POVEZANE KNJIGE