Nato pride smrt

Nato pride smrt - Egon Kapellari | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Egon Kapellari
DIMENZIJA
6,98 MB
IME DATOTEKE
Nato pride smrt.pdf
ISBN
1031262100685

OPIS

Toda kljub vsej negi in ljubezni pride čas, ko se tudi pes počasi začne poslavljati od nas. Smrt - dobi človeške lastnosti kot so na primer hoja; ranljivost, ki se pokaže, ko jo čevljar ukane. Zanimivo je to, da človek premaga smrt in ta mora osramočena oditi.

Bernstein, ki je bil na spletu znan po vzdevku Reckful, je imel ogromno zaslug za vzpon in izjemno rast priljubljenosti tako imenovanega "streamanja", prenosa igranja videoiger v živo na različnih spletnih platformah, s čimer se danes ukvarja na milijone ljudi, precej pa jih od tega ... Arbnore Avdylaj prihaja s Kosova, v Sloveniji je že 12 let, pred enim letom je postala tudi slovenska državljanka. Je diplomantka mednarodnih odnosov, zaposlena je na veleposlaništvu Republike Kosovo.

POVEZANE KNJIGE