Tri skodelice čaja

Tri skodelice čaja - Greg Mortenson, David Oliver Relin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Greg Mortenson, David Oliver Relin
DIMENZIJA
5,63 MB
IME DATOTEKE
Tri skodelice čaja.pdf
ISBN
7144651904420

OPIS

Spomnimo se samo velike dobrodelnice Oprah Winfrey . Bila je med več kot 500 naslovniki Mortensonovih pisem, v katerih je prosil za pomoč za gradnjo šol v Afganistanu in Pakistanu, ki niso odgovorili. Ugotovili so, da lahko tri skodelice čaja na dan zmanjšajo tveganje za zlome kosti za trideset odstotkov.

Vse so odgovarjale na vprašanja povezana z njihovimi prehranskimi navadami, tudi s pitjem čaja. Mednarodna knjižna uspešnica Tri skodelice čaja, ki jo je znanemu ameriškemu alpinistu Gregu Mortensonu pomagal napisati novinar David Oliver Relin, v slovenskem prevodu je izšla pri založbi Sanje, je knjiga s sporočilom.Tako čistim in jasnim, da ga lahko razumejo vsi. Razen politikov. Pri pitju čaja iz koprive bodite zmerni.

POVEZANE KNJIGE