Osnovna ribja kuharija

Osnovna ribja kuharija - Sebastian Dickhaut, Cornelia Schinharl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Dickhaut, Cornelia Schinharl
DIMENZIJA
8,42 MB
IME DATOTEKE
Osnovna ribja kuharija.pdf
ISBN
1261007620274

OPIS

Kljub temu da strokovnjaki opozarjajo, da so ribe zdrave, jih jemo precej manj kot drugih živil. Mogoče nas bo k pogostejšemu uživanju rib in morskih sadežev nagovorila prav ta knjiga, v kateri najdemo več kot 100 mamljivih receptov. Poleg tega, kako pripraviti postrvi, tunino, školjke, sardele in druge ribje dobrote, nas avtorja poučita tudi o nakupu in uporabi tako svežih kot tudi gotovih (prekajenih, posušenih in konzerviranih) rib, kako jih očistiti, kako narediti fileje in ne nazadnje kako jih jesti. Popolna kuharica za vse ribje sladokusce. 

opombe. K ribi obvezno ponudimo ekstra deviško olivno olje , s katerim lahko jedec izdatno pokaplja/prelije očiščeno ribo; dobra izbira je tudi stopljeno maslo , peteršiljevo maslo ali lešnikovo maslo . Ribja restavracija - Ljubljana Ribja restavracija.

Gostilna Žeja. Ozeljan 32i, Šempas (32) Ribja restavracija.

POVEZANE KNJIGE