Molk

Molk - Shusaku Endo | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shusaku Endo
DIMENZIJA
10,59 MB
IME DATOTEKE
Molk.pdf
ISBN
5410507930787

OPIS

Tak je bil tudi film Zadnja Kristusova skušnjava z Willemom Dafoejem v glavni vlogi iz leta 1988, posnet po knjigi Grka ... Molk je zgodba o človeku, ki se dokoplje do bolečega spoznanja, da je božja ljubezen skrivnostnejša, kot je verjel, da Bog človeku in njegovim odločitvam prepušča veliko več, kot si mislimo, in da je Bog vedno ob nas, pa čeprav molči. /…/ Menim, da je Rodrigues dejansko našel resnico krščanstva. Odprli vrata najmlajšim, za druge le molk.

Join Facebook to connect with Miša Molk and others you may know. Facebook omogoča ljudem deliti stvari z... Podcast Govori molk z Mišo Molk izhaja kot posebni spletni format, v katerem se voditeljica Miša Molk brez zadržkov pogovarja o temah, o katerih se v javnosti redko ali neradi pogovarjamo.

POVEZANE KNJIGE