Kaj je film?

Kaj je film? - André Bazin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
André Bazin
DIMENZIJA
11,9 MB
IME DATOTEKE
Kaj je film?.pdf
ISBN
2767738304257

OPIS

Odpri galerijo Film Mank je posejan z resničnimi osebnostmi in spletkami starega Hollywooda, zato zahteva pozornega gledalca, še najraje takega, ki nekaj malega ve o zgodovini tovarne sanj. Foto: IMDb Kaj pa "podkupovanje" z darili? Promoviranje filma torej pomeni, da je treba radodarno odpreti denarnice. Že nasploh ne maram kina, ampak vsake tolk je treba bolšo polovico pelat tudi tja.

Za kaj pravzaprav gre in kako deluje? V Londonu so se na modri preprogi zbrali igralci zadnje, šeste franšize Hitri in drzni, ki je v svetovne blagajne prinesla že več kot milijardo evrov. Z zvezdniško ekipo, ki bo kmalu začela snemati še sedmi film in na čelu katere sta Vin Diesel in Paul Walker, se je v britanski prestolnici pogovarjala naša novinarka Tanja Divac. Kaj počnemo v mraku je njegov tretji režijski celovečerec in prvi, ki ga je posnel v sodelovanju z dolgoletnim partnerjem iz komičnega dueta The Humourbeasts, Jemainom Clementom.

POVEZANE KNJIGE