Detektivske prigode Fokusa in Kolumne

Detektivske prigode Fokusa in Kolumne - Jana Bauer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Bauer
DIMENZIJA
9,15 MB
IME DATOTEKE
Detektivske prigode Fokusa in Kolumne.pdf
ISBN
4472702617646

OPIS

Fokus in Kolumna se tokrat znajdeta pred novo, še skrivnostnejšo uganko v newyorškem hotelu Mesec. Ko izgine Rim, hči bogatega el Kafirja, postane jasno, da bo za njeno rešitev treba poiskati pomoč najboljšega detektiva. To pa je štirinajstletna Kolumna.

Martin Krpan z Vrha; FRAN MILČINSKI ... 2007 Detektivske prigode Fokusa in Kolumne: Skrivnost izropane grobnice, (KUD Sodobnost International) 2009 Detektivske prigode Fokusa in Kolumne: V strašljivem hotelu, (KUD Sodobnost International) 2011 Groznovilca v hudi host, (KUD Sodobnost International) Jana Bauer: Detektivske prigode Fokusa in Kolumne: Skrivnost izropane grobnice. Jana Bauer: Detektivske prigode Fokusa in Kolumne: V strašljivem hotelu.

POVEZANE KNJIGE