Zmagovalec je sam

Zmagovalec je sam - Paulo Coelho | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paulo Coelho
DIMENZIJA
7,63 MB
IME DATOTEKE
Zmagovalec je sam.pdf
ISBN
4560194561008

OPIS

Zmagovalec je sam je slika sveta, v katerem živimo. Zgodba se odvije v 24-ih urah na filmskem festivalu v Cannesu. Producenti, filmski igralci, top manekenke, modni kreatorji ... in serijski morilec, ki bleščavo sliko glamurja premakne v zakulisje festivalskega dogajanja. Prikaže se Supersloj, elita, ki določa smernice in potek današnjega časa.Uspešni ruski podjetnik obišče Cannes z namenom, da bi pritegnil pozornost svoje bivše žene. Človek strasti in hladne inteligence pokaže svojo najtemnejšo plat, poda se na nenavaden pohod nasilja. Ob tem pohodu se izrisujejo liki protagonistov, pripadnikov Supersloja in ambicioznežev, ki v tej druščini želijo sijati.Skozi hedonistično igro »zmagovalcev sodobnega življenja« Paulo Coelho opozori na krizo vrednot, ki so osredotočene predvsem na zunanjost. Tako je napisal roman, ki se bere kot kriminalka in prebere na dušek.

Ob kaosu zadnjega kilometra je Primož Roglič prvi dirkalni dan v sezoni 2021 sklenil varno v glavnini. Ima prav, saj je tudi zmagovalec Kraft pri veliki daljavi lepo doskočil,« je bil kot vedno iskren Cene Prevc. Peter Peter je imel smolo, da je v poskusnem skoku padel, a jo je odnesel brez poškodbe, vendar je dogodek vplival na njegovo predstavo na tekmi.

in serijski morilec, ki bleščavo sliko glamurja premakne v zakulisje festivalskega dogajanja. Zmagovalec je namreč sam. Tako Igor, ko zmaga v svoji igri in ubije vse, ki mu stopijo na pot, na letalo sede sam.

POVEZANE KNJIGE