S prsti in peto

S prsti in peto - Aleš Šteger | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Šteger
DIMENZIJA
6,13 MB
IME DATOTEKE
S prsti in peto.pdf
ISBN
7335767322265

OPIS

Moje roke počasi drsijo po tvojem oblečenem telesu s prsti ti grem po vlažnih ustnicah, po vratu...vstavim se na tvojih čvrstih joškicah in skozi puli dražim tvoji nabrekli bradavički..roke mi grejo počasi nižje od tvojega trebuščka se tu malo vstavijo in potem vse dol do tvojih RAZMIGAJ SE, ENA, DVA OD GLAVE DO PETA! (pokaži s prsti številko 1 in 2, nato pokaži glavo in peto) KAJ OPICA POČNE? Z ROKAMI KRILI, TO SE VE. (roke odročimo in krilimo z rokami) LAHKO TO PONOVIŠ? SEVEDA, KOT ŽELIŠ! Z ROKAMI KRILI, ENA, DVA IN TRI IN ŠTIRI, (roke odročimo in krilimo z rokami) ... Imam težave s stopalom/prsti, kako jih rešiti? Zanimivo je dejstvo, da se večino težav s stopali in prsti rešuje predvsem z vsadki za med prste, peto in vložki za stopala.

V ponudbi so tako imenovane gladiatorke v antičnem slogu, sandali s paščkom med prsti za večerno promenado ob morju ter sandali za v službo, ki so oblikovani malo bolj elegantno. Pri novoodkritem posamezniku s sladkorno boleznijo naredimo tako imenovani presejalni test za diabetično nogo, ki je test občutljivosti stopal. Ta test naj bi se izvajal približno 1x letno.

POVEZANE KNJIGE