Predsednik ali Tako, kot je bilo

Predsednik ali Tako, kot je bilo - Dimitrij Rupel | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Dimitrij Rupel
Predsednik ali Tako, kot je bilo.pdf

Pred 78-letnim Bidnom je kot nova ameriška podpredsednica in kot prva ženska na tem položaju zaprisegla Kamala Harris. Med gosti na Bidnovi inavguraciji pa ni nekdanjega ... Tako, da bi lahko vsakokrat, ko se pojavi nova različica, bili sposobni izvesti testiranje, vsaj v laboratorijih, da bi ugotovili, ali je zdajšnje cepivo proti njej učinkovito ali ne.

Če vse te kritike strnemo, lahko potegnemo zaključek, da se Pahor ob brutalnih Janševih napadih na državljane sploh ne oglasi. Ne oglasi se niti, ko ta vlada dnevno ruši demokracijo, pravni red in ustavo.