Opica

Opica - Milan Đorđević | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Đorđević
DIMENZIJA
5,65 MB
IME DATOTEKE
Opica.pdf
ISBN
8391079605155

OPIS

Beograjski pesnik, pisatelj in esejist se z Opico, zbirko kratkih zgodb, prvič predstavlja v slovenščini. Na svoj inteligentno humorni, ironični ter tu in tam tudi samokritični način v svojih raznovrstnih zgodbah preigrava tranzicijske in postrancizijske, vojne in povojne ter literarne in paraliterarne teme. Sem tako spadajo njegove pisateljske dogodivščine s kolegi iz Slovenije, pa zgodba o voajerskem vojnem fotografu, ki je bil v glavo ustreljen v trenutku, ko je tudi sam pritisnil na svoj sprožilec, pa pretep iz političnih razlogov v Klubu književnikov itn.

Zna biti diskretna in se ne vmešava v stvari, ki se je ne tičejo. Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za opica v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Članki z oznako opica. prvi mesec samo 1 eur.

prej 31,50 € 31,50 €-+ Opozorilo Največja dovoljena količina za ta ... Majhna opica Izvor imena sajmiri je v indijanskem jeziku Tupi, v katerem »sai« pomeni opica, »mirim« pa majhna. Njegovo latinsko vrstno ime boliviensis pomeni »bolivijski«.

POVEZANE KNJIGE