Od poslušnosti do odgovornosti

Od poslušnosti do odgovornosti - Helle Jensen, Jesper Juul | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helle Jensen, Jesper Juul
DIMENZIJA
12,95 MB
IME DATOTEKE
Od poslušnosti do odgovornosti.pdf
ISBN
2663750158523

OPIS

Knjiga je še nerabljena! Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi: Jesper Juul, slavni avtor strokovnih knjig o vzgoji, ki jih pri nas izdaja založba Didakta, je tokrat v soavtorstvu s Helle Jensen napisal knjigo, v kateri razmišlja o vzgoji poslušnosti pri otroku. Juul slovi po ... Originalni naslov: Pædagogisk relationskompetence - fra lydighed til ansvarlighed Jesper Juul in Helle Jensen: Od poslušnosti do odgovornosti, založba Didakta; Jesper Juul in Helle Jensen pokažeta, zakaj v vrtcih, šolah in doma tako zelo potrebujemo novo razumevanje vzgoje in izobraževanja ter tudi kakšno naj bi to bilo.

Show Map. Od poslušnosti do odgovornosti; Družine z najstniki; Hura, gremo jest; Reci NE brez slabe vest; Empatija; Od vzgoje do odnosa; Vodja krdela: vodenje družine z ljubeznijo; Od krušnih do bonus staršev; Še vedno se ljubiva; Več o avtorju in knjigah >> Oglejte si vse knjige v zbirki Jesper Juul. Knjige v zbirki so cenejše! Tudi knjiga Od poslušnosti do odgovornosti temelji na izkušnjah 20-letnega pedagoškega, psihološkega in psihoterapevtskega dela z medosebnimi odnosi v družinah, pedagoških in terapevtskih ustanovah, pri zasebnih in javnih naročnikih. Od poslušnosti do odgovornosti Priročnik, ki kliče po novem razumevanju vzgoje in izobraževanja, saj je stara kultura poslušnosti neproduktivna in izpeta.

POVEZANE KNJIGE