Dama in samorog

Dama in samorog - Tracy Chevalier | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tracy Chevalier
DIMENZIJA
9,61 MB
IME DATOTEKE
Dama in samorog.pdf
ISBN
5859772590285

OPIS

stoletja v francoski in flamski tapiseriji, med najbolj znanimi primeri pa sta Dama in samorog in Lov na samoroga. Sta iz tako imenovanega 'klasičnega' obdobje, ko je vsak 'šopek' ali rastlina individualno oblikovana, improvizirana s tkalcem, medtem ko imajo poznejše tapiserije, verjetno večinoma narejene v Bruslju, po navadi imajo zrcalne posnetke rastlin na desni in levi strani dela, kar pomeni, da se karton ponovi ... Lokacija oglasa TRACY CHEVALIER, DAMA IN SAMOROG Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa Tapiserije z damo in samorogom restavrirane in na svojem mestu.

Najbolj zanimivo mi je, ko delamo poskuse, zdajle smo delali poskuse z baterijami. Samorog, simbol čarobnosti, modrosti, čistosti, moči in uspeha, je lahko tema tako dekliškega rojstnega dne kot družinskega velikonočnega piknika. Samo poglej spodnje slike in nasvete, pa si boš zlati rog nadela tudi ti.

POVEZANE KNJIGE