Pred časom

Pred časom - Jože Prinčič, Božo Repe | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jože Prinčič, Božo Repe
DIMENZIJA
12,60 MB
IME DATOTEKE
Pred časom.pdf
ISBN
1640433174318

OPIS

Gre za rituale, ki so se na Kitajskem pojavili še pred časom konfucianizma, kljub temu pa si delita poudarek na pomenu skupnosti pri ... Konfucijanstvo je tradicionalna kitajska misel, katere začetnik je bil Konfucij, kitajski modrec, filozof in učitelj. Med ključnimi potezami nauka je poudarek na pomenu skupnosti in družbenih odnosih.

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. NOVA GORICA > Že pred časom so namestili lesene pode za prodajalce, da ne bodo stali na mrzlem tlaku, včeraj pa so delavci podjetja Ralux prišli montirat tudi dolgo pričakovano zaščito proti burji, dežju in mrazu. "Gre za rolo tende, ki bodo onemogočile, da bi burja prepihala prodajalce in kupce. Slovenski rokometaš Sebastian Skube je bil pred časom v resnih kombinacijah za prestop v razvpito francosko ekipo PSG, a se ni odločil za odhod v Pariz.

POVEZANE KNJIGE