Divji dinozavri

Divji dinozavri - Sara Ball | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sara Ball
DIMENZIJA
6,9 MB
IME DATOTEKE
Divji dinozavri.pdf
ISBN
8466153893820

OPIS

Čaka nas enkraten vpogled v življenje v divjini. Odkrijte najboljše oddaje, dokumentarce, filme, sporede, ekskluzine video vsebine, vodiče po epizodah, fotografije in še veliko več … Katastrofa v zraku, Mars, Zgodba o nas, Izsušitev morja, Tista čudna krogla, Znanost o neumnosti, Hudobni tun ... Osupljivi svet ptic Ptice in ljudje Dinozavri so še vedno med nami! Ptičji rekorderji in posebneži Pero Zakaj ptice pojejo? Dvorjenje, pomembna ljubezenska igra Svetovni popotniki Ptičji kljuni in prehrana ptic Ptice in ljudje Ljudje smo že od nekdaj navdušeni nad pticami.

Neleteči dinozavri so izumrli konec krede, pred 65 milijoni let.Danes jih poznamo po fosilnih in nefosilnih ostankih, kot so fosilizirane kosti, zobje, iztrebki, odtisi stopal, gastroliti, peresa, odtisi kože in notranjih organov ter »mehka tkiva«.. Odkar so znanstveniki v 19.

POVEZANE KNJIGE