Saj razumeš?

Saj razumeš? - Andrej Blatnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Blatnik
DIMENZIJA
4,65 MB
IME DATOTEKE
Saj razumeš?.pdf
ISBN
6113131837388

OPIS

Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: ePub ( EPUB, iOS in Android naprave, na spletu ) € 9.99 (Nakup) ... Andrej Blatnik: Saj razumeš? Kratka zgodba kot žanr je v zadnjih nekaj letih pri nas doživela pravi razcvet. Eden najzaslužnejših za to je tudi Andrej Blatnik, pisatelj, ki je že v osemdesetih letih prejšnjega stoletja objavil prvi zbirki kratkih zgodb (pozneje še tri), že več let zapored pa vodil literarne delavnice, ki so posvečene ... Govorimo o obrtniško vsekakor dodelanih zgodbah, ki so zaradi svoje ultrakratke forme izredno zanimive, ki tudi pričajo o nekem negotovem svetu, polnem monoloških dialogov (naslovno vprašanje »saj razumeš?« tam ni po naključju), a tem zgodbam manjka moči, da bi s celim svojim bitjem v ta svet tudi… prodrle. Blatnik, Andrej.

Artikli z oznako Trenutno ni na zalogi trenutno žal niso dobavljivi. To pomeni, da jih ni na zalogi v mimovrste ... Saj razumeš?, LUD Literatura, Ljubljana 2009.

POVEZANE KNJIGE