Oglas za eno mamo

Oglas za eno mamo - Patricija Peršolja | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patricija Peršolja
DIMENZIJA
6,70 MB
IME DATOTEKE
Oglas za eno mamo.pdf
ISBN
1585959220180

OPIS

Oglas za mamo je čudovita slikanica z izjemno srčno vsebino. Zgodba pripoveduje o dečku in njegovem očetu, ki sta živela na oddaljeni kmetiji. Deček se je vsak dan predajal radostim otroštva in pomagal očetu na kmetiji. Nekega dne pa je ugotovil, kaj očka pravzprav pogreša na kmetiji. Pod očetovo blazino je našel sliko mame, ki je že zelo zgodaj umrla. Deček se je spomnil, da sta z očetom preko časopisnega oglasa kupila živali in si rekel, zakaj pa ne bi naročila še ene mame. In tako so na kmetijo začele prihajati različne ženske, ki zgodbo postavljajo v rahlo humoren položaj. Vas zanima, katera je na koncu postala nova mama malemu dečku?

Garancijske pogoje za OGLAS ZA ENO MAMO preveri v trgovini, kjer ga nameravaš kupiti. Slika za ENO OGLAS ZA MAMO je lahko simbolična, zato se pred nakupom v trgovini prepričaj, če gre za enak izdelek. Zgodba govori o dečku, ki živi z očetom, mamice pa ni več z njima.

Avtor: Patricija Peršolja. Avtor ilustracije: ... Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki.

POVEZANE KNJIGE