Kraljica sanj

Kraljica sanj - Chitra Banerjee Divakaruni | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chitra Banerjee Divakaruni
DIMENZIJA
10,93 MB
IME DATOTEKE
Kraljica sanj.pdf
ISBN
7445467753532

OPIS

Tri leta po enajstem septembru se je ameriška pisateljica indijskega rodu na svoj poetski in dramatičen način lotila te težke zgodbe. V njenih delih (The Mistress of Spices, Sister of My Heart in The Vine of Desire) so pogosto prisotni ženski liki, izkušnje priseljencev, bajke, magija in čaščenje drugačnosti. Tokrat nas zavrti v vznemirljiv odnos med materjo in hčerjo. Rakhi je mlada mati samohranilka, ki živi v Kaliforniji in poskuša na eni strani ohranjati stike s svojimi indijskimi koreninami, na drugi pa slediti svetu, ki neizogibno drvi v tranzicijo. Njena mati je indijska razlagalka sanj s prirojenim darom daljnovidnosti. Predaleč sta vsaka sebi, da bi našli skupno pot. »Sanje so kot telegram iz skritega sveta,« zapiše mati v svoj sanjski dnevnik in med njegovim branjem se pred Rakhi začnejo odpirati vrata mnogih skrivnosti. 

NA ZALOGI 100 kos. Roman je pripoved o materi in hčeri ljubezni in pripadanju Pretanjeno raziskuje zunajčutne vezi ki se s smrtjo ne pretrgajo in je preplet indijsko ameriške ... Pretanjeno raziskuje zunajčutne vezi, ki se s smrtjo ne pretrgajo, in je preplet indijsko ameriške stvarnosti ter magičnega realizma, budnosti in podzavesti, začinjen s prvinami mističnosti in nadnaravnega. Zgodba se razvija na dveh... Tjaša Slana je mednarodna mentorica, ki ženske uči, kako odstraniti vse prepreke do njihovega sanjskega življenja.

Njeno delo zajema vse od hujšanja na prijeten način, zdravljenje čustvenega prehranjevanje do manifestacije bogastva, sanjske službe, ali harmoničnega razmerja. Kraljica sanj. Divakaruni, Chitra Banerjee, 1956-Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1.

POVEZANE KNJIGE