Ko je moški peder/Ko je ženska kurba

Ko je moški peder/Ko je ženska kurba - Vedrana Rudan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vedrana Rudan
DIMENZIJA
9,22 MB
IME DATOTEKE
Ko je moški peder/Ko je ženska kurba.pdf
ISBN
7516312134970

OPIS

Interes hrvaške katoliške cerkve je neprestano usmerjen v žensko mednožje. To je lahko razumeti. Mladi, frustrirani samci, obsedeni s spermo, ki je ne smejo razliti niti v sanjah, razmišljajo s kurcem, ki bi ga morali imeti samo za lulanje. Bivši samci pa so potrti zaradi tega, ker jim ta služi samo za lulanje, ne zato, ker je to njihovo žrtvovanje za boga, in ne zato, ker je to božja volja. Ko stopijo skupaj nadrkani samci, ki takšni ne bi smeli biti, in samci visečih pimpkov, ki bi želeli biti kot oni drugi, čeprav je to nesmiselno, če si katoliški duhovnik, gorje pičkam. Gorje tudi tistim, ki se zavzemajo za splav, umetno oploditev, oploditev samskih, istospolno ljubezen, ljubezen brez blagoslova, kondome, pilule, nosečnostne teste …

... Zbrane so v knjigi Ko je ženska kurba / Ko je moški peder (v slovenščini jo je založila založba Goga), v kateri avtorica ostrega peresa obravnava teme, kot so: mačizem, splav, katoliška cerkev, vzgoja otrok, kult mladosti, politična korupcija, socialne razmere v času tranzicije, vzorci obnašanja v konzervativni družbi in mnoge druge. Med njimi je bil tudi že opažen mladenič, ki ji je pomižiknil in zavpil: 'Huda si mala!' Čeprav so se večini žensk takšni klici zdeli prostaški, pa se je Janja odločila, da se bo pozabavala. Mulec najverjetneje tega ni pričakoval, saj je bil povsem šokiran, ko je stopila do njega in mu pred kolegi dejala: ' Hvala za kompliment. Po domače se mi je prebralo, da so se moje sogovornice lagale.

Dejal mi je, da mi bo za vročo noč z njim podaril avtomobil. Seveda mu nisem nasedla! A na moje presenečenje mi je potem, ko me je celo noč oralno zadovoljeval (to bi mu glede na njegov videz večina žensk nudila tudi brezplačno), res podaril ... - Knjiga On, kurba je prebrana tudi z moje strani.

POVEZANE KNJIGE