Duša

Duša - Stephenie Meyer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephenie Meyer
DIMENZIJA
10,3 MB
IME DATOTEKE
Duša.pdf
ISBN
1345153744010

OPIS

Prerok Ezekiel, ki ga je Bog uporabil, da je napisal del Svetega pisma, je povedal, da je duša lahko kaznovana s smrtjo. Duša - nepozabna zgodba o neuničljivi moči ljubezni, ki odpira večna vprašanja o bistvu čoveškosti. Duša - miti, tabuji in skrivnosti. Kakšen je njen namen, vloga? Kaj je duša, kaj si želi in kaj potrebuje ter kako naj vem, če sploh obstaja? Duša - njene avanture in potovanja ter njen odnos z vsem okrog nas.

Telo in duša, dve plati celote. Legenda pravi, da se saksofonist Coleman Hawkins, ki je baladi prvi vdihnil življenje, ni mogel načuditi njenemu velikemu uspehu. Duša odidi na kraj brez bolečine, brez trpljenja, brez skrbi, tam počivaj in si odpočij kajti čaka te še dolga pot do nebes.

POVEZANE KNJIGE