Vsak otrok se lahko nauči pravil

Vsak otrok se lahko nauči pravil - Annette Kast-Zahn | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annette Kast-Zahn
DIMENZIJA
9,59 MB
IME DATOTEKE
Vsak otrok se lahko nauči pravil.pdf
ISBN
4580309772457

OPIS

Moj otrok dela, kar hoče. – Moj sin se obnaša nemogoče! – Hči hoče, da se ves čas ukvarjamo z njo!Otroci velikokrat dobro vedo, kako naj uveljavijo svojo voljo. A kot starši se pogosto odzovemo nerodno ali napeto in tako vse skupaj samo še poslabšamo.V tej knjigi je zapisano, kako lahko otroke, stare do deset let, vzgajate z ljubeznijo, a vendar dosledno. Izvedeli boste, kako učinkovito postaviti meje in privzgojiti smiselna pravila lepega vedenja, da boste pripomogli k skladnemu družinskemu življenju, v katerem se bodo otroci in starši medsebojno spoštovali in podpirali.

preval preko rame, kotaljenja, popuščanja itn.) VSAK OTROK SE LAHKO NAUČI SPATI. Maripossa.

Otroka pa lahko naučimo tehnike padanja, da ublažimo udarce (npr. preval preko rame, kotaljenja, popuščanja itn.) VSAK OTROK SE LAHKO NAUČI SPATI.

POVEZANE KNJIGE