Razmišljanja o življenju

Razmišljanja o življenju - Vlasta Nussdorfer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vlasta Nussdorfer
DIMENZIJA
7,23 MB
IME DATOTEKE
Razmišljanja o življenju.pdf
ISBN
9773594954179

OPIS

Razmišljanja o življenju ne dajejo odgovorov na vsa vprašanja; pomenijo le del tega, kar sem doživela, ugotovila in izkusila v letih dela in spoznavanja ljudi. Žal mnogih, ki živijo v nasilju, revščini, bolezni, in le redkih, ki jim je z vsem tem prizaneseno in so rojeni pod srečno zvezdo, kot radi rečemo.In vendar je življenje le kratko popotovanje od rojstva do smrti, za katero nikoli ne vemo, kdaj bo prišla in kako. Zato se velja zamisliti ob modrostih, večnih duhovnih načelih mislecev in modrecev, ki so življenje izkusili, se ob njem učili, tu pa so tudi prenekatera njihova spoznanja.- Vlasta Nussdorfer 

13. Več: Vlasta Nussdorfer: Razmišljanja o življenju Mladinska knjiga, 2009, trda vezava, 188 strani Knjiga v odličnem stanju Prevzem v Ljubljani ali po pošti Več: 1.Razmišljanja o življenju - Vlasta Nussdorfer,8 eur 2.Naše deklice z vžigalicami - Vlasta Nusdorfer,2005,15X22cm,214strani, 8 eur 040/452-163,Lj-Šiška Razmišljanja o življenju book. Read reviews from world's largest community for readers.

S tem namenom je nastal tudi ta prispevek, v katerem so zbrane nekatere (zame) najlepše misli o življenju. RAZMIŠLJANJA O VPRAŠANJIH OB IZTEKANJU ŽIVLJENJA Posvet, 26. oktober 2017 ORgANIZATORJA POSVETA Državni svet Republike Slovenije in Varuh človekovih pravic sta na pobudo državnega svetnika dr.

POVEZANE KNJIGE