Naučimo se risati

Naučimo se risati - Rosa Maria Curto | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosa Maria Curto
DIMENZIJA
9,26 MB
IME DATOTEKE
Naučimo se risati.pdf
ISBN
6130215644672

OPIS

Učenje risanja je lažje in zabavnejše, kot si mislimo, še posebej če sledimo osnovnim napotkom, ki so zbrani v tej knjigi. Tako hitro ugotovimo, da lahko vse svoje risarske sposobnosti uresničimo s pomočjo nekaj preprostih geometrijskih likov, saj so vsi primeri v knjigi predstavljeni korak za korakom. Knjiga Naučimo se risati - džungla spodbuja k ustvarjanju predvsem otroke vseh starosti, zagotovo pa je lahko odličen učni pripomoček tudi staršem, vzgojiteljem in učiteljem.

Z risanjem se povečuje samozavest in razvijajo motorične sposobnosti otroka. Naučimo se risati - džungla spodbuja k ustvarjanju predvsem otroke vseh starosti, zagotovo pa je lahko odličen učni pripomoček tudi staršem, vzgojiteljem in učiteljem. Na zalogi (se lahko naroči) Naučimo se risati: džungla količina.

ISBN/EAN:P_9789610135821. Redna cena: 9,95 € Skrij Poglej več.

POVEZANE KNJIGE