Motnje v raju

Motnje v raju - Mare Cestnik | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mare Cestnik
DIMENZIJA
7,12 MB
IME DATOTEKE
Motnje v raju.pdf
ISBN
3765213794926

OPIS

Kratkoročne in dolgoročne posledice pandemije covida-19 na duševno zdravje. Gasilska 19, 1000 Ljubljana +386 (0)31 711 621 +386 (0)31 611 821. Motnje v raju so peta popotna knjiga pisatelja, prevajalca, urednika, literarnega kritika, predvsem pa popotnika in svobodnjaka Mareta Cestnika.Potem ko je svoje videnje otokov Kiribati popisal v knjigi Hiša za goste (1994), Kitajsko v Nasmej se mi s poševnimi očmi (1998), Novo Zelandijo v Samotarjevih oblačilih ali Poletje ima velike oči (2004) in Slovenijo v Brezmejni bližini potopisni roman Motnje v raju vas popelje na pot v svet, ali ste tam bili ali ne ni pomembno, opisi so taki da boste odšli z Maretom na pot trda vezava, velik format, 350 strani lepo ohranjena knjiga Evgen 040 377 680 Specifične motnje branja in pisanja poimenujemo tudi z izrazom specifične bralno-napisovalne motnje, legastenija ali z, v zadnjem času vse bolj uveljavljenim izrazom, disleksija.

39,90 € Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi). V tem potopisnem izboru najboljšega se razpojejo značilno Cestnikove pisateljske lastnosti, kot so dražljivo poigravanje s čutnostjo, igriva duhovitost in kritičnost brez moraliziranja - Motnje v raju predstavljajo branje, ki poraja pomisleke, a ki zato nič manj ne navdušuje za nova srečevanja z drugačnostjo in življenjsko radostjo. V tem potopisnem izboru najboljšega se razpojejo značilno Cestnikove pisateljske lastnosti, kot so dražljivo poigravanje s čutnostjo, igriva duhovitost in kritičnost brez moraliziranja Ä Motnje v raju predstavljajo branje, ki poraja pomisleke, a ki zato nič manj ne navdušuje za nova srečevanja z drugačnostjo in življenjsko radostjo. Knjiga je v slabem stanju, vendar še vedno uporabna.

POVEZANE KNJIGE