Modri planet v zelenih okovih

Modri planet v zelenih okovih - Václav Klaus | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Václav Klaus
DIMENZIJA
12,46 MB
IME DATOTEKE
Modri planet v zelenih okovih.pdf
ISBN
8354795032197

OPIS

Obiskovalci bodo lahko skupaj z gosti, neodvisnim raziskovalcem, Antonom Komatom, prof.dr. Jožetom Rakovcem in Gregorjem Vertačnikom, izmenjali mnenja o knjigi, v kateri avtor razgrinja svoje nasprotovanje... Češki predsednik Vaclav Klaus, ki se na povabilo predsednika Danila Türka mudi v Sloveniji, je na sedežu UL predstavil slovenski prevod svoje knjige z naslovom Modri planet v zelenih okovih.

Obiskovalci bodo lahko skupaj z gosti, neodvisnim raziskovalcem, Antonom Komatom, prof.dr. Jožetom Rakovcem in Gregorjem Vertačnikom, izmenjali mnenja o knjigi, v kateri avtor razgrinja svoje nasprotovanje... Po izjemnem uspehu dokumentarne serije Planet Zemlja 2 minulo leto, zaradi katere se je televizija BBC lahko pohvalila z najbolj gledano naravoslovno oddajo v zadnjih 15 letih, saj si je drugo epizodo serije ogledalo 13,14 milijona ljudi, serijo pa je v povprečju spremljalo 10,15 milijona gledalcev, bo BBC to poskušal ponoviti še z Modrim planetom 2. O BEAUTY KUBES: Koncept Beauty Kubes znamke je bil rojen zahvaljujoč navdihujočim programom, kot je BBC-jev modri planet in lokalnih dobrodelneih organizacij v Veliki Britaniji.

POVEZANE KNJIGE