Župnikov zverinski služabnik

Župnikov zverinski služabnik - Arto Paasilinna | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Arto Paasilinna
DIMENZIJA
4,68 MB
IME DATOTEKE
Župnikov zverinski služabnik.pdf
ISBN
3245403986938

OPIS

24,94 ... Oddajo Humoreska tega tedna v februarju posvečamo finskemu romanopiscu Artu Paasilinni. V tokratni oddaji boste slišali prvo poglavje iz romana Župnikov zverinski služabnik.Osrednji lik tega dela je protestantski pridigar v majhnem finskem mestu, ki za rojstni dan od svojih vernikov v dar dobi medvedka. Arto Paasilinna: Župnikov zverinski služabnik Mladinska knjiga, Ljubljana 2009, 24,94 € Za ljubitelje finskega romanopisca samo kratko sporočilo: na voljo novi Paasilinna.

Pero Simić, Tito - skrivnost stoletja, Orbis skupinski samomor, Dedu za petami, Župnikov zverinski služabnik, Srečni človek, Rešitelj Surunen in Prikupna struparka). Analiza del se osredotoča predvsem na elemente trivialnosti, ki so analizirani po Miranu Hladniku in Alojziji Zupan Sosič.

POVEZANE KNJIGE