Porednica Pika

Porednica Pika - Jane Devlin | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Devlin
DIMENZIJA
12,52 MB
IME DATOTEKE
Porednica Pika.pdf
ISBN
8925407906121

OPIS

Sodobna zgodba o malce predni Piki, ki ne pospravlja svoje sobe, prav nič ne uboga in je tako zelo poredna, da se nihče ne sme igrati z njo...Pika postane zelo pridna, tako zelo, da prejme priznanje za najbolj pridnega otroka v državi, vendar se jo vseeno vsi izogibajo, dokler na podelitvi ne ušpiči nekaj navihanega in dobi cel kup prijateljev... 

V Pikapolonici vas čaka izredno pestra ponudba stolčkov za hranjenje, nosilk in kengurujev, ležalnikov in gugalnikov ter druge opreme priznanih blagovnih znamk Nuna, Boba, Bright Stars, Chicco, FreeOn, Ingenuity, Peg Perego, Pinio in drugih. Píca (italijansko pizza) je jed italijanske kuhinje iz vzhajanega testa, obloženega predvsem s paradižnikovim pirejem in sirom (originalno mozzarella).Začinimo jo z baziliko ali origanom in spečemo v peči.Taka osnovna vrsta pice ima vse barve italijanske zastave in se imenuje po soprogi prvega italijanskega kralja Umberta I, Margeriti - pica margerita. ... > DZS > AKTUALNO ! > Branje za vsakogar > Porednica Pika .

Kaj je Pika pripravila za učenje/poučevanje na daljavo (november 2020) Primerjava med spletnimi učilnicami (oktober 2020) Pika v citirani povedi | Znašla sem se pred dilemo. Primer: Drugi starši zahtevajo stvari, ki niso pomembne.

POVEZANE KNJIGE