Guinness World Records 2010

Guinness World Records 2010 Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,79 MB
IME DATOTEKE
Guinness World Records 2010.pdf
ISBN
5117063931703

OPIS

Sočasno z drugimi izdajami po svetu je 17. septembra tudi pri nas izšel slovenski prevod težko pričakovane najnovejše knjige rekordov. V njej je na 287 bogato ilustriranih straneh poleg kopice osnovnih rekordov (največji, najstarejši, najmočnejši … ) zbranih tudi sto rekordov zadnjega desetletja, od prvega temnopoltega predsednika ZDA in neslutenega uspeha zgodb o mladem čarovniku Potterju do prvega pristanka na Marsu. Rekordi so združeni po tematikah, ki jih pokrivajo; kaj zmorejo živali, kaj prenese človeško telo, rekordi po geografskih pokrajinah, pa največji športni in umetnostni dosežki, napredek tehnologije in mnogi drugi. Seveda ne smemo pozabiti na množico najbolj nenavadnih rekordov – od najdaljšega sedenja na stebru, prek največ posekanih novoletnih jelk v dveh minutah, do največje zbirke letalskih vrečk za bruhanje. V knjigi najdete tudi rekord za vsak dan v letu in navodila, kako lahko pridete do vpisa v Guinessovo knjigo rekordov. Veliko dosežkov je bilo posnetih tudi v živo in si jih lahko ogledate na spletu, v knjigi pa je tudi nekaj slovenskih dosežkov – od najdaljšega sladoleda, najstarejše vinske trte do Martina Strela, Jolande Čeplak, Tomaža Humarja, največje četvorke …

This celebration of record-breaking was set up in 2003 to mark the occasion ... Tamron Hall Guinness World Records 2010. See the biggest rubber band ball, oldest bungee jumper, longest ear hair and much more.

Auteur: Onbekend Taal: Nederlands 4.5 5. 4 reviews.

POVEZANE KNJIGE