Biseri pod snegom

Biseri pod snegom - Dušan Jelinčič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Dušan Jelinčič
Biseri pod snegom.pdf

- Ljubljana : Sanje, 2008 *Osebni prevzem na Obali, pošljem tudi po pošti, stroške pošiljanja krije kupec. II Biseri pod snegom / Dušan Jelinčič Obzorja, 1992.(Zbirka Domače in tuje gore) Biseri pod snegom : (Dušan Jelinčič, Biseri pod snegom, Zložba Obzorja, Maribor 1992) Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih. Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Virk, Tomo (avtor) Jezik.

knjiga hrepenenja, človekove volje in hotenja po duhovnem vzponu, skratka kot iskanje tistega najvišjega vrha, ki ga človek nosi v lastni duši. V romanu Jelinčič opisuje štirinajstčlansko mednarodno odpravo Alpe Adria na Everest, ki jo je leta 1990 organiziralo Slovensko planinsko društvo Trst. Biseri pod snegom Dušan Jelinči č. V romanu Jelinčič opisuje štirinajstčlansko mednarodno odpravo Alpe Adria na Everest, ki jo je leta 1990 organiziralo Slovensko planinsko društvo Trst.