Zeleno za življenje

Zeleno za življenje - Victoria Boutenko | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Victoria Boutenko
DIMENZIJA
12,94 MB
IME DATOTEKE
Zeleno za življenje.pdf
ISBN
3563328084907

OPIS

Ta izjemna ženska, po rodu Rusinja, je razvila strategijo, kako pomagati navadnemu človeku (takemu, ki ima rad sladoled, zrezek, ocvrti krompirček in pico), da bi začel uživati zeleno zdravo hrano na prijeten način in se je tako navadil. Knjiga Zeleno za življenje je prelomnica med knjigami o zdravi prehrani. Bralce opogumlja naj spodbudijo v telesu naravne mehanizme za odstranjevanje holesterola, maščob in strupenih snovi in tako izboljšajo ne samo telesno zdravje, temveč tudi duševno in duhovno življenje.

Sestavine za 1 liter sladkega zelenega smoothieja 1 banana 1 hruška 2 jabolki 2 pomaranči 1 pest borovnic 2...Read More V znanju je moč! Če želite živeti polno, zdravo in srečno življenje, se je o skrivnostih življenja najprej treba ustrezno podučiti. Knjige so prava pot do novih idej, spoznanj in navdiha v vseh življenjskih obdobjih.

>> Poišči. Našel ga je v lepenki, iz katere je naredil neverjetne stole, zofe in drugo pohištvo, ki je bilo tako uspešno, da so ga začeli tudi masovno proizvajati. Njegova linija kartonastega pohištva »Easy Edges« se uspešno prodaja še danes in velja za vrhunski oblikovalski dosežek. Zeleno življenje.

POVEZANE KNJIGE