Sprehajališča za vračanje

Sprehajališča za vračanje - Feri Lainšček | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Feri Lainšček
DIMENZIJA
11,75 MB
IME DATOTEKE
Sprehajališča za vračanje.pdf
ISBN
6074954289819

OPIS

V letih 1980-1983 je delal v zagrebški tovarni živilskih izdelkov Ledo, prvih šest mesecev v hladilniku pri minus 25 stopinjah Celzija. Feri Lainšček (1959-) Sprehajališča za vračanje poglavje: SANJE spev Pred jutrom, ko se skoraj zbuja, Teréza sanja pajčolane. Prosojen čas, ki ji ponuja prizore davne in že znane, se z mrežo palimpsestov staplja in slika tudi kdaj zastane.

2012, 18.00 uri v Literarni hiši v Mariboru Sprehajališča za vračanje book. Read reviews from world's largest community for readers. Izšli sta pesniški zbirki Cvetke Bevc Odbleski in Tomaža Šalamuna Mrzle pravljice, roman v verzih Sprehajališča za vračanje izpod peresa Ferija Lainščka in prevod romana italijanskega pisca Bonaventure Tecchija Egoisti.

POVEZANE KNJIGE