Nižji angeli

Nižji angeli - Antoine Volodine | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antoine Volodine
DIMENZIJA
9,42 MB
IME DATOTEKE
Nižji angeli.pdf
ISBN
6164202884121

OPIS

Francoski pisatelj ruskih korenin se prvič predstavlja v slovenskem jeziku z delom, ki spodkopava bralčeva pričakovanja in okvire literarno verjetnega. V knjigi slika temačno vizijo postkataklizmične­ga sveta, v katerem pa se stari sistem – kapitalizem – počasi spet postavlja na noge. Temu nasprotuje skupina nesmrtnih vešč, ki v življenje prikliče vnuka, da bi ga zatrl. Ko slednji namesto tega podleže njegovi privlačnosti, ga čaka kazen. Da bi jo odložil, vsak dan pove eno »povedko« oziroma pesem v prozi. Temačna vizija morebitne prihodnosti.

PREBERI . Ko poskrbim zase z ljubeznijo, me življenje nagradi.

Gre za knjigo, kjer ste morali, sledeč avtorju, besede kar izumljati. Antoine Volodine je zelo izjemen avtor, tudi po svoji uporabi jezika in celotnem univerzumu, ki ga gradi, dograjuje in širi.

POVEZANE KNJIGE