Montignacova metoda v teoriji in praksi

Montignacova metoda v teoriji in praksi - Michel Montignac | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michel Montignac
DIMENZIJA
5,79 MB
IME DATOTEKE
Montignacova metoda v teoriji in praksi.pdf
ISBN
1096700810338

OPIS

Znanstvena podlaga in praktičen pristop, ki je prijazen do zdravja in denarnice - jem, torej hujšam: O avtorju Montignacova metoda v teoriji in praksi Michel Montignac Z Montignacovo metodo, ki jo je razvil v knjigi Jem, torej hujšam, se je uprl drastičnemu poslabšanju prehranskih navad v razvitem svetu, hkrati pa tudi zablodam klasične dietetike, kamor sodijo predvsem nizkokalorične shujševalne diete. Montignacova metoda v teoriji in praksi - S posebnimi nasveti za ženske - Najnovejša Montignacova knjiga z razlago,recepti in tedenskimi jedilniki Michel Montignac Cena: 29,90 € Montignacova metoda v teoriji in praksi :: Didakta. Prva stran > E-knjigarna > Priročniki in poljudno znanstvene knjige > Zdravje > Montignacova metoda v teoriji in praksi. Get this from a library! Montignacova metoda v teoriji in praksi : s posebnimi nasveti za ženske : [najnovejša Montignacova knjiga z razlago, recepti in tedenskimi jedilniki].

Razlog gre iskati v pomanjkljivem poznavanju metode ter v težki operacionalizaciji te metode vrednotenja (Hommel, Pritsch, 1999, str. 121).

POVEZANE KNJIGE