Zlo

Zlo - Jan Guillou | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan Guillou
DIMENZIJA
5,9 MB
IME DATOTEKE
Zlo.pdf
ISBN
2357988686444

OPIS

Se je proti zlu mogoče boriti drugače kot z zlom? Najstnika Erika že vso mladost spremlja nasilje, saj se nad njim vsak dan z različnimi pripomočki – s krtačo, pasom ali z bičem – spravlja oče, s čimer ga uči, da je nasilje dejansko način komunikacije s svetom. Zaradi pretepanja Erika izključijo iz šole in oditi mora v internat, v katerem vidi priložnost za popolno spremembo svojega življenja in miroljubni umik pred zlom. A vse seveda ne gre tako preprosto. Trdoživi švedski roman iz začetka osemdesetih let, ki ga je napisal kontroverzni in zelo priljubljeni švedski pisatelj Jan Guillou, je bil pred šestimi leti tudi izvrstno ekraniziran ter nominiran za tujejezičnega oskarja, njegov režiser Mikael Håfström pa je kasneje naredil tudi kariero v Hollywoodu s filmi, kot sta Usodna prevara in 1408. Roman je brutalna freska Švedske v šestdesetih letih prejšnjega stoletja.

Little do they know, they are about to embark on a journey through hell, as matters get way out of hand. ZLO consists of educators, parents, and accomplished specialists who support home schooling. Our instructors teach from a Christian, Biblically based point of view, and are striving to provide students with an academic preparation for any educational goal.

[Sims4] New content 2019.02.26 21:39:50. Directed by Peter Bebjak. With Andrej Dubravsky, Kamil Kollarik, Tom Sotak.

POVEZANE KNJIGE