Tretja pot med antikapitalizmom in postsocializmom

Tretja pot med antikapitalizmom in postsocializmom - Veljko Rus | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Veljko Rus
Tretja pot med antikapitalizmom in postsocializmom.pdf
7064219520898

Veljko Rus, slovenski filozof, sociolog in politik, v svojem novem delu analizira tretjo pot (med antikapitalizmom in postsocializmom), ki je kot političnoekonomski program pred desetletjem doživela soglasje med evropskimi socialdemokratskimi strankami. Ob tem Rus na tretjo pot ne gleda ... Veljko Rus: Tretja pot med antikapitalizmom in postsocializmom Založba Sophia, Ljubljana 2009, 17,80 € + + + + Sociolog Veljko Rus se je v svojem najnovejšem delu lotil razmisleka o tretji poti družbenega razvoja.

Veljko Rus se v knjigi ne opredeljuje do strankarskih ocen, temveč poglobljeno analizira sam koncept, njegove pomanjkljivosti in alternative. Tretja pot med antikapitalizmom in postsocializmom. Veljko Rus.