Prek koruznih polj v Iowi do Bele hiše

Prek koruznih polj v Iowi do Bele hiše - Nataša Briški | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Briški
DIMENZIJA
8,10 MB
IME DATOTEKE
Prek koruznih polj v Iowi do Bele hiše.pdf
ISBN
4586927789568

OPIS

Vse to so dejavniki, ki na koncu lahko podražijo celotne stroške rušitve hiše. New York - Ameriški politični­ analitiki komaj dohajajo vrtiljak zamenjav v vrhu vlade, ki po komaj dobrega pol leta doživlja temeljite spremembe. Novi vodja osebja Bele hiše, general John Kelly, naj bi naredil red, toda nihče ne verjame, da bo ukrotil glavni vir kaosa, ­Donalda Trumpa. Pot do svojega stanovanja ali hiše je lažja, kot si mislite 24.02.2021 Želja po lastnem domu je zagotovo močna pri vsakem človeku, saj nam ta daje občutek varnosti in prostor, kjer lahko resnično poženemo korenine. V postopku odločanja o gradnji lastne hiše, vas kot investitorja verjetno zanima kar najbolj točni izračun gradnje na ključ.

Če bi Bojan Požar v času kampanje za ameriške predsedniške volitve kaj bral ameriške medije, verjetno ne bi ponavljal teh neumnosti o mojem analiziranju ameriških volitev. Če ima težave z angleščino, pa obstaja tudi knjiga v slovenščini, ki jo toplo priporočam (Prek koruznih polj v Iowi do Bele hiše). Volilni dan v ZDA spreminja tudi varnostno in gospodarsko podobo sveta.

POVEZANE KNJIGE