Podobe otrok sveta

Podobe otrok sveta - Émilie Beaumont, Marie-Renée Guilloret | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont, Marie-Renée Guilloret
DIMENZIJA
5,5 MB
IME DATOTEKE
Podobe otrok sveta.pdf
ISBN
5426062639474

OPIS

To so vrata domišljije, izvirnosti, spretnosti Podobe iz sanj so zadnje delo izpod peresa Ivana Cankarja. Iz mračnega razpoloženja, ki vlada v zbirki zgodb, odseva predvsem vojna, pa tudi obračunavanje z lastnimi travmami, z obdobjem Cankarjevega življenja, ko je čutil težave telesne in duševne narave, ne vedoč, kako blizu je tudi dejansko njego. Iz povedanega lahko zaključimo, da otrok ne ustvarja podobe o Bogu sam, ampak na podlagi verskega življenja in prakticiranja v družini.

Zgodbe otrok sveta: Iz Kuvajta v državo, ki je prijazna do žensk. Na Kamčatki so ljudje tako prijazni kot v Sloveniji, a malo bolj revni. Oblačimo sanje in ustvarjamo skladne podobe Vaš poročni dan ali dan vaše svečanosti je čudovita in neponovljiva izkušnja, zato posezite po najboljšem.

POVEZANE KNJIGE