Moje ime je torba, šolska torba

Moje ime je torba, šolska torba - Aleksander Arsov | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Aleksander Arsov
Moje ime je torba, šolska torba.pdf
2631196817184

Takoj zjutraj pa smo že bili pred vrati telovadnice, da bi se le šolska torba našla. In res njena šolska torba je bila na stolih v telovadnici. Prvo sem pomislila, da je ta šolska torba na kolesih od ene pridne punce, vendar sem na platnicah zvezkov videla, da je torba od enega fanta.

na kateri si vpisal ime in priimek ter razred, pod te podatke pa ... Projekt »e-Šolska torba« temelji na treh stebrih šole 21. stoletja: vzpostavitev e-učnega okolja; razvoj ustreznih e-vsebin; izobraževanje e-kompetentnega učitelja Zato je SPARTOO.SI prijavljen pri CNIL (Francoska organizacija za varstvo podatkov) pod številko: 1182432.