Princeska Lili

Princeska Lili - Heidi Sievert, Hildegard Toma | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Heidi Sievert, Hildegard Toma
DIMENZIJA
6,7 MB
IME DATOTEKE
Princeska Lili.pdf
ISBN
2413379409686

OPIS

Princeska Lili in njeni prijatelji bodo danes prvič obiskali baletno šolo. Bi se jim pridružili?Plesati je skoraj tako lepo kot čarati, kajti pri plesu se počutite kot začarani, poleg tega pa lahko začarate tudi druge ljudi, zgolj z glasbo in gibanjem.V tej knjigi bodo otroci našli veliko informacij o plesu: o baletni dvorani, osnovni baletni opremi, vajah za ogrevanje in raztezanje celotnega telesa, pouku baleta, osnovnih položajih stopal in rok, dveh slavnih plesalkah, pa tudi natančen opis prvih baletnih vaj. Knjižica pa ni primerna le za učenja prvih baletnih korakov, saj vsebuje tudi veliko zabavnih podatkov in vaj, ki bodo otroke navdušili: različni skoki, pantomima, improvizirani ples in nasveti za predstavo.

Princeska z napako Janja Vidmar. Zgodba opisuje deklico Fatimo, ki je prišla v Slovenijo kot begunka, njeno življenje v šoli, družino in njene stiske.

Potrebujejo plesnega učitelja! Lisica Lili je najlepša in najmehkejša lisica. Z njo bo blestela vsaka princeska.

POVEZANE KNJIGE