Medicina v primežu podkupnin

Medicina v primežu podkupnin - Hans Weiss | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hans Weiss
DIMENZIJA
9,91 MB
IME DATOTEKE
Medicina v primežu podkupnin.pdf
ISBN
9855176710783

OPIS

Avtor Hans Weiss je v njej opisal šokantno razkritje delovanja farmacevtske industrije, ki si s podkupovanjem zdravnikov zagotavlja velikanske dobičke. Obiskoval je predavanja za farmacevtske predstavnike, pozneje pa je odprl (zgolj na papirju) svetovalno podjetje. V UKC pravijo, da gre za poslovno skrivnost in da ima donator pravico, da izrazi željo, da je njegova donacija tajna.

Za te je značilno, da se prisesajo na gostitelja in živijo na njegov račun ter ga tako počasi izčrpavajo. V najhujših primerih, če zdravljenje ni pravočasno, lahko paraziti gostitelja tako izčrpajo, da ta tudi umre in s tem se življenjska pot zajedalca konča. Medicina v primežu podkupnin Hans Weiss (2009) Bog, navodila za uporabo Nara Petrovič (2009) Sovražnik ljudstva, Henrik Ibsen, Slovensko narodno gledališče Nova gorica (2010) Tembatsu : druga od suhih krav , Boštjan M.

POVEZANE KNJIGE