Igra angela

Igra angela - Carlos Ruiz Zafón | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carlos Ruiz Zafón
DIMENZIJA
11,59 MB
IME DATOTEKE
Igra angela.pdf
ISBN
6306768771977

OPIS

Španska literarna zvezda Carlos Ruiz Zafon je po velikanskem uspehu romana Senca vetra strast do knjige in zgodbe vpletel tudi v Igro angela, ki se začne v Barceloni v dvajsetih letih 20. stoletja: Mladi pisatelj David Martín se preživlja s pisanjem senzacionalističnih romanov pod psevdonimom. Serija Mesto prekletih je uspešnica in kmalu se pod budnim očesom svojega bogatega mentorja Pedra Vidala preseli v veliko vilo, ki se mu je vedno zdela usojena. Martínove težke življenjske preizkušnje, nenadejana bolezen in neizpolnjeno ljubezensko hrepenenje se zgostijo v bizarnih zgodbah. Nekega dne pa mu skrivnostni francoski založnik Andreas Corelli da ponudbo, ki je ne more zavrniti. V Martínovo življenje posveti luč upanja, hkrati pa pridejo na plan sence pekla, skrite v temnih kotih njegove zlovešče hiše, in pisatelja potegnejo v napet vrtinec skrivnostnih umorov.

Da sačuva svojoj deci očevinu. I njih same.

Pony Igre Super igre Oblačenja i Uređivanja Ponya, Brige za slatke male konjiće, Memory, Utrke i ostalo. Igra angela naj bi bila predzgodba Sence vetra, ampak je čisto vseeno katero prebereš prej. Jaz sem najprej prebrala Senco vetra in tudi meni je bila ta bolj všeč=) lp.

POVEZANE KNJIGE