Requiem za gospo Goršičevo

Requiem za gospo Goršičevo - Matej Krajnc | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matej Krajnc
DIMENZIJA
12,60 MB
IME DATOTEKE
Requiem za gospo Goršičevo.pdf
ISBN
5424910104919

OPIS

Po strožjih kriterijih sodijo vanjo samo dela, nastala po normiranju knjižnega standarda, v širšem smislu pa tudi ustna književnost oz. slovstvena folklora iz časov pred oblikovanjem knjižne norme.Ker je eno izmed pomembnih določil narečja to, da se ne piše, ampak v glavnem samo govori, je izraz ... Iz deseterice so izpadli Matej Kranjc z romančkom (samo 23.000 besed) v zabavni celjščini Requiem za gospo Goršičevo, Milan Kleč z obsežnimi in zgodbeno zaokroženimi Snežnimi kroglami, Nejc Gazvoda z romanom o odraščanju V petek so sporočili, da bo v nedeljo konec sveta, Gabriela Babnik s socialno zavzeto žensko zgodbo V visoki ... REQUIEM ZA GOSPO GORŠIČEVO - Matej Krajnc - 10 eur REŠENE NALOGE IZ MATEMATIKE 1-4 - Roman Brilej - 20 eur - prodano REŠEVANJE V GORAH: Sto let organiziranega gorskega reševanja v Sloveniji - 10 eur - prodano REŠITE SE ZASVOJENOSTI S HRANO - N.Barnard - 10 eur - prodano Čas zadnje spremembe strani: 00:02, 21.

Maribor: Litera (Knjižna zbirka Piramida). Dovoljenje: To delo je objavljeno s pisnim dovoljenjem avtorja, pod pogoji licence CreativeCommons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0.

POVEZANE KNJIGE