Pijevo življenje

Pijevo življenje - Yann Martel | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yann Martel
DIMENZIJA
12,55 MB
IME DATOTEKE
Pijevo življenje.pdf
ISBN
3790656286163

OPIS

Mednarodna uspešnica je pripoved o nenavadnem dečku z imenom Pi, sinu lastnika živalskega vrta, ki ve vse o živalih in je hkrati iskren pripadnik treh različnih veroizpovedi.Ko s starši in prebivalci družinskega živalskega vrta potujejo v Kanado, doživijo brodolom in deček se znajde v reševalnem čolnu sam - z velikim bengalskim tigrom. Začne se 227 dni trajajoča, naporna in slikovita robinzonada, v katero mora fant vpreči vse svoje znanje in iznajdljivost. Knjiga je opremljena s čudovitimi ilustracijami Tomislava Trojanca.

Moja dva otroka sta ga oba videla, pa sta stara 8 in 11. Le poglej film skupaj s sinom, ne bo ti žal.

newyorškega filmskega festivala, poroča ameriška tiskovna agencija AP. Pijevo življenje v kinu 20.12.Režiser Ang Lee (Brokeback Mountain, Crouching Tiger, Hidden Dragon) je s Pijevim življenjem ustvaril naravnost revolucionaren ... Prikazovanje prispevkov po oznaki: Pijevo življenje. Vroče ta teden.

POVEZANE KNJIGE