Umetnost vojne

Umetnost vojne - Sun Cu | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sun Cu
DIMENZIJA
5,11 MB
IME DATOTEKE
Umetnost vojne.pdf
ISBN
9276943578830

OPIS

Temeljna klasična staro kitajska šola za stratege in prince, vladarje in generale že več kot dve tisočletji navdihuje azijske politike in bojevnike, v našem stoletju pa tudi zahodne poslovneže. Sun Cujev priročnik je najcelovitejša študija teorije in prakse spora, ki temelji na taoističnem prepričanju, da je prava umetnost vojne dejansko umetnost ohranjanja miru. Celovitost in modrost te knjige bosta koristili tudi miroljubnim, saj njen nauk o strategiji pripomore k skladnejšemu sožitju brez sporov. Umetnost vojne je mednarodna uspešnica, ki jo z velikim zanimanjem prebiramo tudi Slovenci - o čemer priča tudi dejstvo, da je to že druga slovenska izdaja.

V njem so opisane strategije, ki še dandanes vplivajo na vojskovanje, med njimi največ takih, ki poudarjajo pomen morale in oskrbe na vojnem pohodu. Sundzi v knjigi zagovarja strategijo, ki sovražnika spravi na kolena s kar najmanj boja in celo z uporabo vojnih ujetnikov kot vojake lastne ... Temeljna klasična starokitajska šola strategije za prince, vladarje in generale že več kot dve tisočletji navdihuje azijske politike in bojevnike, v Ana Sluga na eni izmed šestih slik, ki tvorijo serijo Disonanca prostora (vstop), kot motiv uporabi silhueto vojnega letala, ki iz trebuha spušča bombe v prosti pad.

Založba Mladinska knjiga Založba. Skupna ocena (2 ocene) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na spletu, brez povezave ) € 14.99 (Nakup) Skupna vsota ... Daljši izvleček knjige Umetnost vojne za poslovneže si lahko preberete tukaj.

POVEZANE KNJIGE