Rdeča zanka

Rdeča zanka - Renate Greinert | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Renate Greinert
DIMENZIJA
4,87 MB
IME DATOTEKE
Rdeča zanka.pdf
ISBN
8228372108307

OPIS

V knjigi avtorica opisuje izkušnje, ki jih je doživela po odvzemu organov svojega sina. Povsem nepoučena o tem, kaj v resnici pomeni odvzem organov za umirajočega darovalca in njegove svojce, je privolila v odvzem. V knjigi razkriva resnico o darovanju organov, ki jo transplantacijski zdravniki ljudem prikrivajo, saj se bojijo, da bi potem število darovalcev upadlo. 

Prijava | Registracija. Košarica: 0,00 € Rdeča podsedelnica za konja ali ponija SCHOOLING - | Decathlon.

Raztegne se do 250 % osnovne dolžine. Thera-Band® elastični trak - zanka je v primerjavi z elastičnim obročem prijetnejša na otip in nam pri uporabi omogoča boljši oprijem. Narejene so po Thera-Band® sistemu progresivnega upora v štirih različnih težavnostnih stopnjah (rumena, rdeča, zelena in modra) in treh različnih dolžinah: 20,5cm, 30,5cm in 45,5cm. Thera-Band® elastični trak - zanka je v primerjavi z elastičnim obročem prijetnejša na otip in nam pri uporabi omogoča boljši oprijem.

POVEZANE KNJIGE