Kariera iz strasti

Kariera iz strasti - Orenia Yaffe-Yanai | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Orenia Yaffe-Yanai
Kariera iz strasti.pdf
4947191665665

Dunajska cesta 165, 1000 Ljubljana . Ljubljana: +386 1 300 31 00 Maribor: +386 2 237 20 20 Novo mesto: +386 7 302 03 00.

Medtem ko se Elenin oče ukloni prošnjam učiteljice, Lilin oče vztraja, da dekle iz revne čevljarske družine ne potrebuje šole, ampak moža, ki bo pomagal ... Kariera je izraz za uveljavitev, uspeh na kakem področju delovanja. Tradicionalne definicije kariere se nanašajo predvsem na napredovanje znotraj organizacije, sodobnejše pa kariero opredeljujejo kot spremenljivo kariero, ki jo upravlja posameznik in ne organizacija.Delovna kariera pomeni zaporedje delovnih položajev, ki jih posameznik zavzema v svoji zaposlitveni dobi. Pritegne me nekaj, kar je nastalo iz kaosa, strasti … Glede na to, da smo danes tako obsedeni s trivialnim - cele dneve loščimo stanovanja ali se ukvarjamo s tem, kako nečesa ne narediti - ti ljudje pa so ob zori vkorakali v svoje ateljeje, niso kaj prida jedli ali pili in se popolnoma posvetili delu. Iz Avstrije v Sredozemlje in naprej.